Boost je radiostation met ProppFrexx: Automatische speellijsten, live DJ's & topgeluid!

Naburige rechten

Informatie over naburige rechten - Audiostreamen.nl

Belangrijke informatie over naburige rechten

Bij het gebruik van muziek in openbare programma's kunnen er extra kosten voor naburige rechten van toepassing zijn. Het is essentieel om te weten dat deze kosten niet zijn inbegrepen en niet worden geaccepteerd door Audiostreamen.nl.

Om volledige naleving van de auteursrechtenwetgeving te waarborgen, raden wij je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende organisaties, zoals Buma/Stemra en Sena, voor meer informatie over de aanmelding van een webradio en eventuele naburige rechten.

Buma/Stemra en Sena zijn verantwoordelijk voor de bescherming en vergoeding van de rechthebbenden van muziekwerken. Om legaal muziek te kunnen streamen, is het belangrijk om een licentie aan te vragen bij deze instanties. Gelukkig kan dit proces gemakkelijk online worden afgehandeld.

Audiostreamen zet zich in voor naleving van alle wettelijke vereisten en raden onze klanten ten zeerste aan om de nodige stappen te ondernemen om hun uitzendingen in overeenstemming met de wet te houden. Neem contact op met Buma/Stemra en Sena voor meer informatie en om de benodigde licenties aan te vragen.

Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het proces van het verkrijgen van de juiste licenties voor je webradio. Neem gerust contact met ons op voor verdere begeleiding.

Houd er rekening mee dat naleving van naburige rechten niet alleen wettelijk verplicht is, maar ook bijdraagt aan een eerlijke vergoeding voor de artiesten en rechthebbenden die hard werken om muziek te creëren waar we allemaal van genieten.

Audiostreamen is toegewijd aan het faciliteren van jouw streamingbehoeften op een legale en ethische manier. Neem de verantwoordelijkheid voor jouw uitzendingen en zorg ervoor dat je de juiste licenties verkrijgt om te voldoen aan de eisen van de auteursrechtenwetgeving.

Powered by WHMCompleteSolution