Houd uw website in topconditie met Site Quality Monitoring!

Autodj & DJ-prioriteiten

Het is mogelijk om DJ-verbindingen voor je streamingserver te prioriteren. Wanneer een DJ-prioriteit is geconfigureerd, zal de DJ met de hoogste prioriteit live gaan.

Hoe gebruik je DJ-prioriteit?

Deze functie vereist dat Liquidsoap AutoDJ is ingeschakeld op de service.

DJ-prioriteit zal alleen werken als de DJ verbonden is met hun specifieke mountpoint met een Icecast 2-compatibele encoder.

Klik op "DJ-beheerder" aan de linkerkant van het bedieningspaneel.

Maak een nieuwe DJ aan door op de knop "DJ toevoegen" in de rechterbovenhoek te drukken.

Klik op de knop "Hoe te verbinden" naast de DJ waarmee je verbinding wilt maken.

Het is belangrijk om op te merken dat voor prioriteiten te laten werken, MOET je verbinden met behulp van een Icecast 2-compatibele encoder met het opgegeven mountpunt.

Configureer je encoder zoals beschreven in het gedeelte "Hoe te verbinden" van het paneel.

Gefeliciteerd - je bent nu verbonden met behulp van de DJ-prioriteitsfunctie. Als een DJ met een hogere prioriteit verbinding maakt met de server, zal hun stream in plaats van die van jou worden afgespeeld. Het is ook belangrijk    om op te merken dat je niet wordt losgekoppeld, alleen jouw stream zal niet worden gebruikt.

• DJ-prioriteiten